Під Мар'їнкою військові знищили ворожий БМП

Під Мар'їнкою військові знищили ворожий БМП
12 жовтня українські бійці підірвали російську бронемашину

Бійці зізнаються, що намагалися дотримуватися режиму припинення вогню до останнього, але відповідати все ж таки довелося

Під Мар'їнкою українські військові знищили ворожу бронемашину. Бійці з гранатомета прямо у ворожу ціль влучили з першого разу,

Як зазначається, бойова машина ворога напередодні стріляла по будинку.

Самі бійці зізнаються, що намагалися дотримуватися режиму припинення вогню до останнього, але відповідати все ж таки довелося.

Як повідомляв «Главком», протягом минулої доби в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі внаслідок бойових дій четверо українських військовослужбовців дістали поранення.

Нагадаємо, впродовж минулої доби російсько-окупаційні війська 44 рази відкривали вогонь по позиціях Збройних сил України.

У середу вранці повідомлялося, що внаслідок нічних обстрілів у зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі один боєць АТО дістав тяжке поранення, ще троє – легкі.

У вівторок, 11 жовтня, повідомлялося, що у секторі «Маріуполь» протягом останної доби зазнали поранень 16 українських військових.

Активні бойові дії під Маріуполем тривають ще від суботи та практично не припиняються. Українські війська в цьому секторі приведено у стан підвищеної боєготовності.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: