Вночі на Донбасі поранено чотирьох українських бійців

Вночі на Донбасі поранено чотирьох українських бійців
Бойовики порушують режим припинення вогню на Донбасі

У Дніпропетровській обласній лікарні просять усіх небайдужих стати донорами: пораненим бійцям потрібна кров

Внаслідок нічних обстрілів в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі один боєць АТО отримав важке поранення, ще троє - легкі.
За даними джерел ТСН, всіх чотирьох хлопців кілька годин тому прооперували лікарі Авдіївської лікарні і відправили до шпиталю.

Авдіївську промзону напередодні ввечері бойовики обстріляли із мінометів забороненого калібру. Ближче до ночі по тамтешніх позиціях українських військових били також з артилерії 152-го калібру.

Під постійним вогнем бойовиків перебуває і Мар'їнка. Там позиції бійців та житлові будинки противник обстрілював з БМП одразу з трьох напрямків.
Водночас у Дніпропетровській обласній лікарні просять усіх небайдужих стати донорами: пораненим бійцям потрібна кров. Сьогодні, 12 жовтня, у хірургічному корпусі працюватимуть кілька операційних для охочих здати кров. Потрібні усі групи, але особливо - кров з негативним резусом. Медики кажуть, що іноді для порятунку одного життя потрібно кілька переливань. Лише за минулу добу із зони АТО у Дніпро доправили пятьох важкопоранених. Наразі всі вони у реанімації.

Нагадаємо, за минулу добу російсько-окупаційні війська 44 рази відкривали вогонь по позиціях Збройних Сил України.

У вівторок, 11 жовтня, повідомлялося, що у секторі «Маріуполь» за останню добу зазнали поранень 16 українських військових.

Активні бойові дії під Маріуполем тривають ще від суботи та практично не припиняються. Українські війська в цьому секторі приведено у стан підвищеної боєготовності.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: