Поліція затримала протестувальника, який розбив авто нардепа Пинзеника – ЗМІ

Силовики біля розбитого автомобіля нардепа
Фото: Главком

За інформацією ЗМІ, затриманий - 27-річний азербайджанець з українським паспортом

За результатами інциденту з нібито наїздом на учасника пікету авто, в якому перебував депутат Павло Пинзеник, затримали одного з учасників акції протесту. Саме він начебто розбив скло в автомобілі нардепа.

Про це повідомляє видання «Страна» з посиланням на власні поінформовані джерела в МВС.

ЗМІ повідомляє, що затриманий - 27-річний азербайджанець з українським паспортом Самір Абідовіч Аліфов. Його доставили до територіального управління поліції на Бессарабській площі. Зараз вирішується питання про притягнення його до кримінальної відповідальності за статтею про хуліганство.

Видання також інформує, що побратими затриманого з «АвтоЄвроСили» збираються пікетувати поліцію Печерська, поки Саміра не відпустять і стверджують, що водій нардепа сам спровокував конфлікт.

Напередодні ввечері поліція відзвітувала про затримання одного учасника акції «євробляхерів».

Як повідомлялося раніше, авто нардепа Пинзеника протаранило чоловіка і зламало ногу. Пораненого забрала швидка. Протестувальники взяли авто в облогу, і каменем розбили заднє вікно джипа. За їх словами нардеп хотів втекти.

Сам Пинзеник вже прокоментував ЗМІ інцидент, який з ним стався у центрі Києва. Також він спростував інформацію, що автомобіль, в якому він знаходився, збив одного з протестувальників в урядовому кварталі Києва. 

Ввечері Пинзеник залишив машину у супроводі великої кількості правоохоронців та районного начальника поліції.

Як відомо, у Києві вже другий день проходять протести власників авто на єврономерах.  

Дивіться фоторепортаж «Главкома».

Нагадаємо, 11 липня вранці водії автомобілів на єврономерах влаштували чергову акцію протесту у центрі Києва. Вони заблокували урядовий квартал, вулицю Грушевського від Арсенальної до Європейської площі. До дешевого розмитнення автівок з іноземними номерами додалась ще одна вимога – протестувальники хочуть, аби у поліції забрали право перевіряти авто за митною базою.

Читайте матеріал «Главкома»: «Їм - офшори, нам - дешеві машини!». Як журналісти з «євробляхерами» істину шукали