Руфер впав під час виконання трюку з 62-поверхового хмарочоса (відео)

26-річний Ву Йонгінг був відомий як «найперший китайський руфер»

Китайський руфер Ву Йонгнінг випадково зняв на камеру власну смерть. Хлопець впав під час виконання трюку з 62-поверхового хмарочоса.

Йонгнінг встановив камеру з одного боку будівлі і виконував підтягування на іншій стороні.

На відео видно, що він намагається піднятися назад на дах, але випадково зривається вниз.

Пізніше тіло загиблого виявила служба миття вікон на терасі, яка розташована на 13 метрів нижче даху.

До слова, 26-річний Ву Йонгінг був відомий як «найперший китайський руфер». Спочатку хлопець працював малооплачуваним актором другорядних ролей у різних китайських фільмах перед тим, як стати відомим відеоблогером.

За десять місяців руфер опублікував у своєму акаунті в соціальній мережі Weibo більше 300 відео, а число його підписників досягло мільйона осіб.

Раніше повідомлялося, що слідчий комітет РФ попередньо встановив обставини загибелі бейсджампера Олександра Погрєбова, який розбився 1 грудня в Кабардино-Балкарії.

Погрєбов стрибнув з Гара-Баші й занадто пізно відкрив парашут. Він не встиг набрати повітря і загальмувати падіння. Бейсджампер вдарився об скелі і загинув.

Нагадаємо, про смерть Погрєбова стало відомо 3 грудня.

Погрєбов був фігурантом так званої «справи руферів», коли 20 серпня 2014 року київський руфер Григорій Мустанг вивісив на шпилі висотки в Москві український прапор і зафарбував синьою фарбою верхівку зірки.

Попри те, що Мустанг взяв на себе відповідальність, у справі про вандалізм були затримані п'ятеро росіян. Четверо з них — Олексій Широкожухов, Олександр Погрєбов, Євгенія Короткова та Анна Лєпьошкіна, заявляли про свою невинність, — у вересні 2015 року були виправдані Таганський судом. Їм присудили компенсації.

Обвинувальний вирок у справі руферів був винесений тільки російському руферу Володимиру Подрєзову. Пізніше суд пом'якшив йому вирок і звільнив з-під варти.

Нагадаємо, у горах Швейцарії при виконанні стрибка загинув інший фігурант «справи руферів» російський бейсджампер Олексій Широкожухов.