Трагедія в Керчі: оприлюднено відео з коледжу в момент стрілянини

Коледж, де стався кривавий напад

На відео з телефону видно, як учні у паніці біжать сходами, чути звуки стрільби та крики постраждалих

У мережі з'явилось відео, на якому видно, як учні покидають верхні поверхи політехнічного коледжу в Керчі у момент стрілянини.

Відео опубліковано на Youtube-каналі видання Kerch.FM.

На відео з телефону видно, як учні у паніці біжать сходами, чути звуки стрільби та крики постраждалих.

На другій частині відео видно тіла загиблих і поранених. Група дівчат разом з викладачем спускалися з верхніх поверхів коледжу. Вони зуміли спуститися на перший поверх і вибратися на вулицю через вікно.

Як відомо, прокуратура Автономної республіки Крим порушила кримінальне провадження за статтею теракт через події, що сталися у коледжі в окупованій Керчі.  Кількість жертв теракту в коледжі в Керчі зросла до 19 осіб.

Кількість постраждалих внаслідок стрілянини і вибуху в коледжі Керчі в окупованому Криму наразі становить 54 особи. 10 людей перебувають у важкому стані.

ЗМІ опублікували список постраждалих під час теракту в Керчі.

Сусідка Влада Рослякова, який влаштував теракт, розповіла, що в дитинстві він знущався над тваринами.

Уповноважена Верховної Ради з прав людини Людмила Денісова звернулася до російського омбудсмена Тетяни Москалькової з проханням відвідати Керч, де стався теракт у коледжі, та надати допомогу сім’ям загиблих та поранених.

Раніше повідомлялося, що в середу, 17 жовтня, в окупованій Росією Керчі стався теракт у коледжі. У слідчому комітеті РФ заявили, що в їдальні Керченського коледжу спрацював невстановлений вибуховий пристрій, начинений металевими предметами. 

Також опубліковано фото підозрюваного з рушницею в руках, зроблене однією з камер відеоспостереження.

«Глава» окупованого Росією Криму Сергій Аксьонов заявив, що молодий чоловік, якого підозрюють у здійсненні теракту у коледжі, застрелився. «Це студент 4-го курсу цього ж навчального закладу. Тіло вбивці виявлено в бібліотеці на другому поверсі», - повідомив Аксьонов.