Теракт у Керчі: 10 постраждалих перебувають у важкому стані

Теракт у Керчі: 10 постраждалих перебувають у важкому стані
Коледж у Керчі, де стався вибух та стрілянина

Тіла загиблих починають вивозити з коледжу Керчі

За останніми даними, кількість ідентифікованих постраждалих внаслідок теракту в окупованій Росією Керчі складає 40 осіб, і ще 10 людей перебувають у важкому стані і їх особи встановлюються.

Такі дані озвучив представник так званого оперативного штабу з місця трагедії, повідомляє «Інтерфакс-Україна».

«Є 10 осіб, які перебувають у важкому стані, встановити (їхні особи - ред) поки що не можуть», - сказав представник «оперативного штабу» на зустрічі з родичами.

Також вказується, що тіла загиблих починають вивозити з коледжу Керчі.

«Загиблих починають вивозити з будівлі, їх доправлять у міський морг на вулиці Желябова. Там здійснюватимуть й упізнання», - сказав представник «єдиної чергово-диспетчерської служби» міста.

Оточення з будівлі коледжу знімати поки що не планують.

Як відомо, прокуратура Автономної республіки Крим порушила кримінальне провадження за статтею теракт через події, що сталися у коледжі в окупованій Керчі.  Кількість жертв теракту в коледжі в Керчі зросла до 19 осіб.

Кількість постраждалих внаслідок стрілянини і вибуху в коледжі Керчі в окупованому Криму наразі становить 54 особи.

Сусідка Влада Рослякова, який влаштував теракт, розповіла, що в дитинстві він знущався над тваринами.

Уповноважена Верховної Ради з прав людини Людмила Денісова звернулася до російського омбудсмена Тетяни Москалькової з проханням відвідати Керч, де стався теракт у коледжі, та надати допомогу сім’ям загиблих та поранених.

Раніше повідомлялося, що в середу, 17 жовтня, в окупованій Росією Керчі стався теракт у коледжі. У слідчому комітеті РФ заявили, що в їдальні Керченського коледжу спрацював невстановлений вибуховий пристрій, начинений металевими предметами. 

Також опубліковано фото підозрюваного з рушницею в руках, зроблене однією з камер відеоспостереження.

«Глава» окупованого Росією Криму Сергій Аксьонов заявив, що молодий чоловік, якого підозрюють у здійсненні теракту у коледжі, застрелився. «Це студент 4-го курсу цього ж навчального закладу. Тіло вбивці виявлено в бібліотеці на другому поверсі», - повідомив Аксьонов.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: