Трамп піддав Макрона критиці в Twitter

Глава Білого дому підняв декілька суперечливих питань у відносинах із Францією

Очільник Білого дому в своєму акаунті в Twitter піддав критиці очільника Франції відразу щодо декількох питань. Перш за все Дональд Трамп знову висміяв ідею Парижу щодо створення єдиної армії Європи для протидії РФ, КНР і США. На думку лідера США, французи починали вчити німецьку мову, поки американці не прийшли на допомогу. А тому, робить висновок Трамп, Франція має платити за НАТО.

[TWITTER]

[/TWITTER]

Після цього лідер США розкритикував те, що французьке вино легко потрапляє на американський ринок, в той час як американське зустрічає значні тарифні обмеження ЄС. Це, за словами Трампа, має змінитися, оскільки не є справедливим. 

[TWITTER]

[/TWITTER]

Врешті решт, на думку глави Білого дому, головна проблема Еммануеля Макрона в тому, що його рейтинг підтримки складає лише 26%, а безробіття в Франції майже 10%. Як наслідок, лідер Франції змушений постійно шукати тему, за допомогою якої він хотів би відволікти французів від цих неприємних факторів. Окрім того, Трамп заявив, що в світі немає більш націоналістичної країни, ніж Франція, яка, на його думку, є заслужено землею гордих людей.

Ці тиради президент США підсумував гаслом необхідності зробити Францію знову великою.

[TWITTER]

[/TWITTER]

[TWITTER]

[/TWITTER]

Нагадаємо, раніше Макрон, відомий як палкий прихильник європейської інтеграції, заявляв, що спільні збройні сили Європейського союзу необхідні для того, щоб вивести Європу з залежності від США в питаннях оборони, особливо після рішення Дональда Трампа припинити чинність однієї з головних американсько-російських угод про ядерні ракети.