Трамп різко відреагував на обшук в офісі його адвоката

Дональд Трамп

В офісі в Нью-Йорку ФБР вилучила у Коена документи, пов’язані з його клієнтами

Президент США Дональд Трамп прокоментував обшук, проведений співробітниками Федерального бюро розслідувань в офісі його адвоката Майкла Коена.

Про це повідомляє прес-служба Білого дому.

«Виступаючи перед репортерами в Білому домі, Трамп назвав команду спеціального прокурора Роберта Мюллера найупередженішою групою людей у світі», - йдеться в повідомленні.

Трамп назвав обшук «ганьбою і полюванням на відьом».

«Я вважаю, що все, що відбувається в даний момент можна назвати ганьбою», - заявив Трамп.

Раніше стало відомо, що співробітники ФБР проводять обшук в офісі Коена.

В офісі в Нью-Йорку ФБР вилучила у Коена документи, пов’язані з його клієнтами. Серед них також є дані про виплати порноакторці.

Коен перебуває під посиленою увагою громадськості після того, як він визнав сплату 130 тисяч доларів порноакторці Стормі Деніелс за кілька днів до виборів президента США.

Як повідомляє NY Times з посиланням на поінформоване джерело, виплати Стормі Деніелс — це лише одна з багатьох тем, що досліджуються у справі Коена. ФБР в його офісі також вилучила електронні листи, податкові та бізнес-документи.

Вилучені записи містять інформацію про контакти Коена з Трампом. Ці документи, швидше за все, переглядатиме спеціальна група агентів, оскільки розмови клієнтів з адвокатами у більшості випадків захищені від перевірок.

Нагадаємо, нещодавно порноактриса Стормі Деніелс заявила, що їй погрожували після інтимного зв'язку з Дональдом Трампом у 2006 році.

Стормі Деніелс подала в суд на адвоката Майкла Коена, який представляє інтереси президента США Дональда Трампа.

У березні порноактриса Деніелс подала позов проти президента США Дональда Трампа.

ЗМІ писали, що адвокат президента США Дональда Трампа Майкл Коен в 2016 році заплатив $130 тисяч порноактрисі Стефані Кліффорд (псевдонім Стормі Деніелс) за її мовчання про можливий сексуальний зв'язок з політиком.