Президент США Дональд Трамп виграв суд у порноактриси Стефані Кліффорд

Президент США Дональд Трамп виграв суд у порноактриси Стефані Кліффорд
Президент США Дональд Трамп
Фото: ИноСМИ

Трамп вийшов переможцем у судовій суперечці зі скандальною акторкою

Президент США Дональд Трамп виграв суд у порно-актриси Стефані Кліффорд, більш відомої як Стормі Деніелс. Про це повідомляє NBC News. У своєму позові Кліффорд заявила, що вважає недійсним укладену з нею угоду про приховування інтимному зв'язку з Трампом.

Кліффорд подала до суду проти президента США Дональда Трампа через їх інтимні стосунки. За її словами, американський президент не підписав договір про нерозголошення їхніх стосунків, які тривали з літа 2006 року до початку 2007 року. Про цей договір писала газета The Washington Post. За даними газети, на рахунки довіреної особи Кліффорд було перераховано $130 тисяч. Адвокат Трампа Майкл Коен знову заявив, що президент рішуче заперечує будь-які зв'язки з порно-актрисою. Він додав, що «це помилкова історія, яка послідовно відмовлялася всіма сторонами з 2011 року».

Адвокат актриси раніше підтвердив, що вона отримувала гроші за нерозголошення їх відносин.

Як повідомлялося раніше, після того, як видання In Touch опублікувало інтерв'ю актриси фільмів для дорослих Стормі Деніелс, Меланія Трамп відмовилася супроводжувати чоловіка під час офіційної поїздки до Швейцарії. Більше тижня дружина Трампа не з'являлася разом з чоловіком на людях, а потім не захотіла з ним фотографуватися.


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: