Співробітники ФБР прийшли з обшуками до адвоката Трампа

Співробітники ФБР прийшли з обшуками до адвоката Трампа
Майкл Коен

В офісі в Нью-Йорку ФБР вилучила у Коена документи, пов’язані з його клієнтами

У США співробітники ФБР прийшли з обшуками до офісу особистого адвоката Трампа Майкла Коена.

Про це повідомляє ВВС.

Правоохоронці діють за дозволу спецпрокурора Роберта Мюллера, який розслідує російське втручання у вибори президента США в 2016 році.

В офісі в Нью-Йорку ФБР вилучила у Коена документи, пов’язані з його клієнтами. Серед них також є дані про виплати порноакторці.

Коен перебуває під посиленою увагою громадськості після того, як він визнав сплату 130 тисяч доларів порноакторці Стормі Деніелс за кілька днів до виборів президента США.

Як повідомляє NY Times з посиланням на поінформоване джерело, виплати Стормі Деніелс — це лише одна з багатьох тем, що досліджуються у справі Коена. ФБР в його офісі також вилучила електронні листи, податкові та бізнес-документи.

Вилучені записи містять інформацію про контакти Коена з Трампом. Ці документи, швидше за все, переглядатиме спеціальна група агентів, оскільки розмови клієнтів з адвокатами у більшості випадків захищені від перевірок.

Нагадаємо, нещодавно порноактриса Стормі Деніелс заявила, що їй погрожували після інтимного зв'язку з Дональдом Трампом у 2006 році.

Стормі Деніелс подала в суд на адвоката Майкла Коена, який представляє інтереси президента США Дональда Трампа.

У березні порноактриса Деніелс подала позов проти президента США Дональда Трампа.

ЗМІ писали, що адвокат президента США Дональда Трампа Майкл Коен в 2016 році заплатив $130 тисяч порноактрисі Стефані Кліффорд (псевдонім Стормі Деніелс) за її мовчання про можливий сексуальний зв'язок з політиком.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: