Турчинов анонсував нові санкції проти причетних до «виборів» на Донбасі

До нового списку можуть увійти окремі представники європейських країн, які брали участь у «виборах» нібито як «спостерігачі»

Секретар Ради національної безпеки та оборони України Олександр Турчинов анонсував нові санкції щодо осіб, причетних до проведення «виборів» на окупованій території Донбасу, а також українських компаній, які співпрацюють з Росією.

Про це Турчинов заявив журналістам у Києві.

«Зараз готується новий пакет санкцій РНБО. Готують пропозиції Кабінет міністрів, СБУ, Верховна Рада внесе свої пропозиції. Я переконаний, що це буде потужний пакет різнопланових санкцій, зокрема проти тих, хто був керівником, натхненником та організатором проведення фейкових «виборів» на окупованій території, і проти широкого спектра українських підприємств, які співпрацюють з оборонним комплексом або посилюють безпеку й оборону РФ», - повідомив секретар РНБО.

За його словами, до нового списку можуть увійти окремі представники європейських країн, які брали участь у «виборах» нібито як «спостерігачі».

Нагадаємо, голова Служби безпеки України Василь Грицак продемонстрував аудіорозмови російських кураторів на Донбасі, які організовували так звані вибори голів бойовиків окупованих районів Донецької і Луганської областей у 2014 році і зараз.