Турчинов анонсував нові санкції проти причетних до «виборів» на Донбасі

Турчинов анонсував нові санкції проти причетних до «виборів» на Донбасі

До нового списку можуть увійти окремі представники європейських країн, які брали участь у «виборах» нібито як «спостерігачі»

Секретар Ради національної безпеки та оборони України Олександр Турчинов анонсував нові санкції щодо осіб, причетних до проведення «виборів» на окупованій території Донбасу, а також українських компаній, які співпрацюють з Росією.

Про це Турчинов заявив журналістам у Києві.

«Зараз готується новий пакет санкцій РНБО. Готують пропозиції Кабінет міністрів, СБУ, Верховна Рада внесе свої пропозиції. Я переконаний, що це буде потужний пакет різнопланових санкцій, зокрема проти тих, хто був керівником, натхненником та організатором проведення фейкових «виборів» на окупованій території, і проти широкого спектра українських підприємств, які співпрацюють з оборонним комплексом або посилюють безпеку й оборону РФ», - повідомив секретар РНБО.

За його словами, до нового списку можуть увійти окремі представники європейських країн, які брали участь у «виборах» нібито як «спостерігачі».

Нагадаємо, голова Служби безпеки України Василь Грицак продемонстрував аудіорозмови російських кураторів на Донбасі, які організовували так звані вибори голів бойовиків окупованих районів Донецької і Луганської областей у 2014 році і зараз.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: