Українське підпілля на Донбасі «підняло на вуха» російських ФСБшників

На окупованому Донбасі до Дня Незалежності України були розклеєні українські листівки

На окупованому Донбасі російські куратори з ФСБ РФ проводять розслідування подій 24 серпня, коли в багатьох містах «ЛДНР» були розклеєні листівки до Дня Незалежності України. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив народний депутат, координатор групи «Інформаційний спротив» Дмитро Тимчук з посиланням на оперативні дані «ІС».

«В «МГБ ДНР» і «МГБ ЛНР» російські куратори з ФСБ РФ проводять масштабне розслідування подій 24 серпня ц.р., коли в багатьох містах «ЛДНР» фіксувалася масована акція українського підпілля з розклеювання листівок до Дня Незалежності України. У звітах сказано дослівно «... акція була раптовою і носила характер заздалегідь організованої і підготовленої», а також що «... немає жодного сумніву, що на території народних республік діє ретельно залегендована і ефективна диверсійно-терористична мережа агентів і місцевого банд-підпілля, керованих спеціальними службами України...», - повідомляє «ІС».

За даними «Інформаційного спротиву», на час розслідування низка керівників місцевих осередків «МГБ» «ЛДНР» відсторонена від виконання службових обов'язків.

Як повідомлялося, в центрі окупованого Донецька у День Незалежності України 24 серпня грав  гімн України.

Дивіться також матеріал: «Натівський чобіт» на Хрещатику. Як Україна святкувала 26-й День незалежності (фоторепортаж)