Українське підпілля на Донбасі «підняло на вуха» російських ФСБшників

Українське підпілля на Донбасі «підняло на вуха» російських ФСБшників

На окупованому Донбасі до Дня Незалежності України були розклеєні українські листівки

На окупованому Донбасі російські куратори з ФСБ РФ проводять розслідування подій 24 серпня, коли в багатьох містах «ЛДНР» були розклеєні листівки до Дня Незалежності України. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив народний депутат, координатор групи «Інформаційний спротив» Дмитро Тимчук з посиланням на оперативні дані «ІС».

«В «МГБ ДНР» і «МГБ ЛНР» російські куратори з ФСБ РФ проводять масштабне розслідування подій 24 серпня ц.р., коли в багатьох містах «ЛДНР» фіксувалася масована акція українського підпілля з розклеювання листівок до Дня Незалежності України. У звітах сказано дослівно «... акція була раптовою і носила характер заздалегідь організованої і підготовленої», а також що «... немає жодного сумніву, що на території народних республік діє ретельно залегендована і ефективна диверсійно-терористична мережа агентів і місцевого банд-підпілля, керованих спеціальними службами України...», - повідомляє «ІС».

За даними «Інформаційного спротиву», на час розслідування низка керівників місцевих осередків «МГБ» «ЛДНР» відсторонена від виконання службових обов'язків.

Як повідомлялося, в центрі окупованого Донецька у День Незалежності України 24 серпня грав  гімн України.

Дивіться також матеріал: «Натівський чобіт» на Хрещатику. Як Україна святкувала 26-й День незалежності (фоторепортаж) 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: