Вибухи на складах у Ічні зняли з дрона: опубліковано шокуючі фото

Вибухи боєприпасів в Ічні: масштабну пожежу показали з повітря
Фото: Dronarium Україна

На фото, крім високих язиків полум'я та густого диму, видно кілька вибухів боєприпасів

В мережі опублікували нові фотографії зі складів з боєприпасами у Ічні, що на Чернігівщині. Місце надзвичайної події показали з висоти пташиного польоту.

Фотографії, зняті із повітря за допомогою дрона, показують масштаби надзвичайної ситуації. 

На фото, крім високих язиків полум'я та густого диму, видно кілька вибухів боєприпасів.

Інтенсивність вибухів на складі боєприпасів біля Ічні в Чернігівській області станом на 19:00 складає «один вибух на чотири-п’ять хвилин».

Військові зазначили, що локалізували 35 відсотків пожежі.

«Загалом залучено до локалізації та ліквідації надзвичайної ситуації 230 військовослужбовців та 43 одиниці техніки пожежних та інженерних підрозділів Збройних сил України. Зокрема, пожежні танки ГПМ-54, пожежні автомобілі, інженерні машини розгородження ІМР-2, безпілотні літальні апарати для аеророзвідки», – розповіли в Генштабі.

Нагадаємо, у Чернігівської області в ніч на вівторок, 9 жовтня, сталися вибухи на території 6-го арсеналу Міністерства оборони.

Закрито повітряний простір у радіусі 30 кілометрів. Призупинений рух залізничного та автомобільного транспорту.

Президент України Петро Порошенко викликав силовиків для доповіді в зв'язку з вибухами на арсеналі на Чернігівщині. Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман відправився в Чернігівську область.

У Києві організували пункт збору допомоги для постраждалих після вибухів. Кияни можуть принести необхідні речі за адресою м. Київ вул. Малишка 25/1 приміщення спілки ветеранів АТО Дніпровського району (поруч з метро «Дарниця»), потрібні: матраци, ковдри, пледи, подушки, теплий одяг, взуття, питна вода. Продуктів вистачає, кошти не приймають, зазначили у Київраді.