За день на Донбасі загинуло сім та поранено дев’ять російських військовослужбовців

Найбільші втрати зазнали підрозділи, що здійснювали обстріли сил АТО та намагалися проводити диверсійно-розвідувальні вилазки у районі н.п. Зайцево та Майорськ

Головне управління розвідки Міністерства оборони України повідомляє про чергові втрати російських військових на Донбасі.
«Зафіксовано чергові втрати у з’єднаннях та частинах 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) АК ЗС РФ. 7 липня ц.р. знищено сім та поранено дев’ять військовослужбовців 3 (Горлівка) та 100 (Донецьк) окремих мотострілецьких бригад, 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) та 11 окремого мотострілецького полку (Макіївка) 1 АК, а також 7 окремої мотострілецької бригади (Дебальцеве) 2 АК», - йдеться у повідомленні.
За даними, найбільші втрати зазнали підрозділи 3 окремої мотострілецької бригади (Горлівка), що здійснювали обстріли сил АТО та намагалися проводити диверсійно-розвідувальні вилазки у районі н.п. Зайцево та Майорськ. «Обурення командирів нижньої ланки викликала відмова командира 3 омсбр виділити пальне для транспортування поранених до лікарні н.п. Горлівка, що призвело до смерті двох поранених військовослужбовців», - зазначає ГУР.
«Згідно із результатами перевірки 9 окремого штурмового мотострілецького полку (Новоазовськ) командуванням 1 АК ЗС РФ, командир полку отримав догану за низьку підготовку новоприбулих військовослужбовців та приховування реальних втрат особового складу. У доповіді про результати службового розслідування зазначено, що з кінця червня ц.р. вбито 14 та поранено 37 військовослужбовців полку», - додає розвідка.