За день на Донбасі загинуло сім та поранено дев’ять російських військовослужбовців

За день на Донбасі загинуло сім та поранено дев’ять російських військовослужбовців

Найбільші втрати зазнали підрозділи, що здійснювали обстріли сил АТО та намагалися проводити диверсійно-розвідувальні вилазки у районі н.п. Зайцево та Майорськ

Головне управління розвідки Міністерства оборони України повідомляє про чергові втрати російських військових на Донбасі.
«Зафіксовано чергові втрати у з’єднаннях та частинах 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) АК ЗС РФ. 7 липня ц.р. знищено сім та поранено дев’ять військовослужбовців 3 (Горлівка) та 100 (Донецьк) окремих мотострілецьких бригад, 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) та 11 окремого мотострілецького полку (Макіївка) 1 АК, а також 7 окремої мотострілецької бригади (Дебальцеве) 2 АК», - йдеться у повідомленні.
За даними, найбільші втрати зазнали підрозділи 3 окремої мотострілецької бригади (Горлівка), що здійснювали обстріли сил АТО та намагалися проводити диверсійно-розвідувальні вилазки у районі н.п. Зайцево та Майорськ. «Обурення командирів нижньої ланки викликала відмова командира 3 омсбр виділити пальне для транспортування поранених до лікарні н.п. Горлівка, що призвело до смерті двох поранених військовослужбовців», - зазначає ГУР.
«Згідно із результатами перевірки 9 окремого штурмового мотострілецького полку (Новоазовськ) командуванням 1 АК ЗС РФ, командир полку отримав догану за низьку підготовку новоприбулих військовослужбовців та приховування реальних втрат особового складу. У доповіді про результати службового розслідування зазначено, що з кінця червня ц.р. вбито 14 та поранено 37 військовослужбовців полку», - додає розвідка.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: