Фото Путіна в Пекіні насмішили мережу: виступає, ніби із труни

фото: Андрій Мальгін/Facebook

Фото диктатора під час проголошення промови стали приводом для жартів 

У Пекіні завершився форум «Один пояс, один шлях», на який було запрошено лідерів понад 130 країн світу. Серед гостей був присутній президент країни-агресора Володимир Путін, і його промова привернула увагу російського журналіста Андрія Мальгіна.

Зокрема, президент виступив у Пекіні на дивному фоні. На широкій трибуні квіти були покладені як на труні, а в оформленні сцени були присутні сині та жовті кольори.

«Дивна пекінська сценографія. Таке враження, що він виступає з труни», – поділився роздумами російський журналіст.

Фотографії кремлівського диктатора, який проголошував промову на форумі, стали приводом для жартів у мережі. Зокрема, під публікацією журналіста дуже швидко з’явились численні коментарі та навіть різні варіації фото за участі диктатора.

Нагадаємо, поїздка російського диктатора Володимира Путіна до Китаю та другі цього року переговори з головою КНР Сі Цзіньпіном знову завершилися нічим. Хоча Путін називав Сі «дорогим другом», хвалив Пекін за успіхи проєкту «Один пояс – один шлях» та заявляв про «великі перспективи» двосторонніх відносин, китайські чиновники не підписали контракт на додаткові постачання російського газу та будівництво трубопроводу «Сила Сибіру-2».

Читайте також: Сі Цзіньпін може виставити Байдену на торги голову Путіна. Все залежить від ціни