Просто відкрив кран: зловмисник вилив 60 тис. літрів елітного вина у Іспанії (відео)

Зловмисник завдав шкоди підприємству на близько 2 млн євро
фото: El Pais

Власник виноробні Ribera del Duero нарікає, що людина яка вчинила злочин добре знала, як облаштоване підприємство

В Іспанії зловмисник зухвало розлив 60 тис. літрів дорогого вина, а його витівка потрапила на камери стеження підприємства.  Іспанська поліція, як повідомляє видання El Pais, оголосила в розшук чоловіка, який вилив на виноробні в Cepa 21 Ribera del Duero 60 тис. літрів дорогого вина. Зловмисник просто відкрив кран, після чого насолоджувався досконалою роботою. 

Про диверсію, яка сталася о 3:30 ранку на території складу, власник виноробні дізнився тільки зранку, коли його працівники, які займаються винним туризмом на виноробні, вийшли на роботу і виявили проблему. За попередніми даними, збитки підприємства склали близько 2 млн євро.

Дії особи потрапили на камери, встановлені у сховищі виноробні. У поліції повідомили, що злочинець ніби знав, як облаштоване підприємство. «Це жінка, це зрозуміло. Вона добре знає, як все працює, але нічого не можу сказати,бо йде слідство», – зазначає власник підприємства Хосе Моро.

Власник Хосе Моро спав на своїй виноробні під час того, як неподалік діяв зловмисник

Чоловік зазначає: той, хто вчинив напад, «це хтось неврівноважений, зі злим умислом, якого я ніколи в житті не бачив, тому що вино або крадеш, або п’єш, але не виливаєш». Він зізнається, що ворогів у нього немає. «Це може бути хтось із заздрістю або проблемами з роботою, але не можу надати більше інформації. Я маю бути обережним»,  – каже власник виноробні Ribera del Duero.

До слова, шампанське може зовсім зникнути до 2050 року. Сорти винограду, які необхідні для виготовлення цього напою, – на межі вимирання.

Читайте також: У Португалії вулиці затопило вином (відео)