Алла Пугачова іронічно відповіла на чутки про повернення до Росії

Зірка без слів рознесла російські медіа своєю іронією та розвеселила підписників
фото з відкритих джерел

Російська артистка не збирається повертатися до РФ

Російська співачка Алла Пугачова відреагувала на неправдиві повідомлення пропагандистських ЗМІ про її нібито повернення до Росії та запланований концерт. У своєму Instagram вона опублікувала іронічне відео, в якому використала абсурдні заяви блогера про її сім'ю та бажання повернутися на батьківщину. Відповідний пост зʼявився на її сторінці в Instagram.

У відео, використаному Пугачовою, блогер, спираючись на прокремлівські джерела, поширює неправдиву інформацію про сім'ю співачки та Максима Галкіна. Він стверджує, що гуморист прагне позбутися статусу «іноагента», а Пугачова нібито планує повернутися до Росії з дітьми, оскільки ті втомилися від постійних переїздів.

У кінці можна побачити вставку з іншого відео – одного з випусків радянського шоу «В гостях у казки», де ведуча Валентина Леонтьєва  анонсувала нову фантастичну історію.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений ALLA PUGACHEVA (@alla_orfey)

Примадонна дала зрозуміти, що про повернення до Росії не може бути й мови. Її підписники оцінили тонку іронію та похвалили за гідну відповідь пропагандистам.

Шанувальники Алли Пугачової оцінили її витончену іронію та висловили захоплення її тонкою, але переконливою відповіддю на пропагандистські вигадки.

Читайте також: Аллі Пугачовій – 75. Факти про співачку, яка виїхала з Росії після початку війни

Галкін та Пугачова одружилися 23 грудня 2011 року. У пари двоє дітей: двійнята Гаррі та Ліза, яких 18 вересня 2013 року народила сурогатна мати. У Пугачової також є 52-річна донька, російська співачка Крістіна Орбакайте. Після вторгнення РФ співачка із сім’єю закрила у країні-агресорці бізнес, припинила концертну діяльність та переїхала до Ізраїлю.

Максим Галкін відкрито підтримав Україну, через що міністерство юстиції РФ внесло його до списку фізичних осіб, які виконують функцію «іноземного агента». Стверджується, що пародист нібито веде політичну діяльність та отримує допомогу від України. До слова, у Росії порушили кримінальну справу проти Максима Галкіна, його звинувачують у поширенні так званих фейків про армію РФ. 

Пізніше Алла Пугачова виступила з заявою на підтримку Галкіна – на своїй сторінці в Instagram вона заявила, що солідарна з ним та публічно звернулася до Мін’юсту РФ з проханням теж додати її до переліку осіб «іноземних агентів».

До слова, нещодавно Пугачова вперше за весь час повномасштабної війни висловила свою позицію.