Кличко-молодший зворушливо привітав брата з 53-річчям

Віталія Кличка з днем народження привітав брат
фото: isport.ua

Сьогодні, 19 липня, колишньому боксеру та меру Києва Віталію Кличку виповнилося 53 роки 

 Володимир Кличко розмістив зворушливий пост у соціальній мережі, привітавши свого старшого брата Віталія з днем ​​народження. Він підкреслив, що завжди пишався своїм старшим братом, який для нього  був прикладом. Про це Володимир написав на своїй сторінці в  Instagram.

«Ти завжди був старшим. Братом. Прикладом. Підтримкою. Але іноді, через твій юнацький запал, невтомну енергію, здавалося б нездійсненні ідеї, ти здаєшся мені молодшим за мене. Ми розуміємо один одного з погляду, часто навіть не треба щось говорити чи пояснювати. Ми разом сміємося, вирішуємо якісь питання, разом інколи сумуємо. І завжди йдемо пліч-о-пліч, тому перемагаємо завжди разом! І я за це тобі дуже вдячний! І вдячний нашій мамі, яка теж поруч і що досі ми чуємо щодня це таке щемливе «синок». З Днем народження, брате!» – звернувся до Віталія ексбоксер.

Віталій Кличко, так само як його брат Володимир, мав видатну боксерську кар'єру. У своїй професійній кар'єрі він здобув 45 перемог у 47 боях, із яких 41 завершився нокаутами його суперників.  Віталій Кличко є одним із найвідоміших світових боксерів і багаторазовим чемпіоном у надважкій вазі. Після закінчення спортивної кар’єри він несподівано вирішив зайнятися політикою. Спочатку був депутатом Київради, а згодом став мером української столиці.

Нагадаємо, наймолодший син мера Києва Віталія Кличка потрапив до складу збірної України з баскетболу U-20, яка гратиме на чемпіонат Європи у дивізіоні B.

Читайте також: Календар усіх матчів Євро-2024: результати поєдинків футбольного дербі