Нова витівка блогерів в аеропортах по всьому світу дратує пасажирів

Тренд «естетичної таці» в аеропорту затримує інших пасажирів
фото із відкритих джерел

Блогери створили новий тренд airport tray aesthetic у аеропортах, і викликають нарікання у решти пасажирів 

Черговий спосіб викликати ще більше роздратування у пасажирів та туристів, особливо у тих, хто спізнюється на свій рейс або просто нервує на контролі в аеропорту, винайшли блогери. Причому нова тенденція в аеропортах стає вірусною. Про це пише New York Post.

Називається розвага airport tray aesthetic, щось на зразок «естетика лотка в аеропорту». Для того, щоб їй відповідати, блогери «естетично» викладають речі у лоток на контролі безпеки, фотографують це та викладають фотографії у мережу. При чому кількість прихильників такого тренду невпинно зростає – у соцмережах налічується вже 16 млн публікацій, позначених тегом «естетика таці в аеропорту». Здебільшого на фото немає нічого дивного – те, що зазвичай потрапляє в цю ємність: паспорти, навушники, телефони, сумки, взуття тощо. Для того, аби зробити знімок, туристи витрачають час – і не лише свій.

Доки блогери роблять фото своїх таць у аеропорту, інші пасажири можуть запізнитись на літак
New York Post

Поки любителі соцмереж витрачають час, щоб сфотографувати свої лотки, решта пасажирів змушена затримуватися. «Хоч це може здатися невинним, ця тенденція може призвести до значного збільшення черг в аеропорту», – пишуть незадоволені люди.

«Найгірше те, що комусь доведеться бігти до виходу на посадку або, навіть, запізнитися на рейс, якщо ця тенденція пошириться», – пишуть експерти. Коментатори у соцмережах відгукуються ще жорсткіше: «Якщо я поспішатиму і побачу на контролі ідіота, зайнятого фотографіями для блогу в черзі на перевірку, я просто поставлю свій лоток попереду його в черзі – і нехай він спробує мені заперечити».

Нагадаємо, мешканця Австралії звинувачують у крадіжці особистої інформації у пасажирів літаків за допомогою створених ним підробних мереж Wi-Fi. За інформацією журналістів, 42-річний чоловік постане перед судом міста Перт. Звинувачення у дев'яти кіберзлочинах було висунуто на тлі розкрадання даних з телефонів, зазначили у виданні. Австралієць з допомогою імітації законних мереж отримував особисту інформацію пасажирів. 

Читайте також: Через технічний збій у світі скасовано понад 1000 рейсів – ВВС