Сходив до ресторану за $100 тис: власник Amazon розважився у Туреччині

Безос відпочивав зі своєю нареченою Лорен Санчес
фото: tv100

Ціна, яку заплатив генеральний директор Amazon Джефф Безос за один вечір у терцькому Мармарісі, була вражаючою

Відомий американський мільярдер Джефф Безос пришвартував свою розкішну яхту Koru у Бодрумі та насолоджувався відпочинком у бухтах Фетхіє Гечек у Туреччині в компанії своєї нареченої та друзів. Зокрема, сходив до ресторану з ними та сплатив рахунок на $100 тис.  Про це пише видання Haberler.

За інформацією турецьких ЗМІ, засновник Amazon прибув у відпустку до Туреччини на своїй розкішній яхті Koru вартістю $500 млн, зробив щедрий жест у ресторані  La Guérite який розташований в D Maris Bay у Датчі.

Ресторан La Guerite вважається одним із найдорожчих у Туреччині

Увечері, в оточенні своєї нареченої Лорен Санчес та близьких друзів, він сплатив рахунок вражаючою сумою – близько 3,5 млн турецьких лір, або $100 тис.

Яхту Koru було помічено неподалік турецього Мармарису

Ресторан спеціалізується на стравах середземноморської та французької кухні, пропонуючи винятковий сервіс та атмосферу для вишуканих зустрічей.

Яхта Koru, на якій мандрує багатій по Туреччині, – це 127-метрове судно є найвищим вітрильником у світі із щоглами довжиною понад 70 метрів. Яхта оцінується приблизно у $485 млн.

До слова, інша 136-метрова надрозкішна яхта Джеффа Безоса, Flying Fox, також стала на якір у  турецькому Фетхіє ще у лютому. Одна з 20 найбільших яхт у світі під прапором Кайманових островів Flying Fox стояла на пірсі Фетхіє і для неї було куплено 600 тисяч літрів пального.Ультрарозкішна яхта, побудована в Німеччині в 2016 році, також має басейн шириною 22,5 метра і довжиною 12 метрів, джакузі, спа, тренажерний зал , зони для водних видів спорту та кінотеатри. Яхта, яка також має два вертолітних майданчики, може вмістити 22 гостей в 11 каютах.

Джефф Безос – американський підприємець та інвестор, засновник та колишній генеральний директор Amazon.com – найбільшої у світі інтернет-торгівельної компанії. Він також відомий з інвестицій у різні інші компанії через свій фонд Bezos Expeditions, а також як власник газети The Washington Post та засновник космічної компанії Blue Origin.

До слова, на ринку оренди розкішних яхт зараз виставлено чотири супер'яхти, збудовані для російських замовників. Найдорожчу Flying Fox, яку пов'язували з власником аеропорту «Домодєдово» Дмитром Каменярем, можна взяти в чартер за €4 млн на тиждень, мегаяхта Axioma, яка раніше належала колишньому співвласнику «Трубна Металургійна Компанія» (ТМК) і близькому другу Путіна Дмитру Пумпянському обійдеться в оренду на літній сезон за €660 тис на тиждень. 

Читайте також: Гігантську яхту російського олігарха помітили у турецькому Мармарисі (фотофакт)