Удар по «Охматдиту»: заява Пугачової спровокувала істерику у пропагандистів

Російський пропагандист Володимир Соловйов продовжує поширювати кремлівський наратив щодо атаки РФ по Києву
фото з відкритих джерел

Соловйов вирішив маніпулювати фактами щодо російського удару по лікарні та дорікнути Пугачовій

Російський пропагандист Володимир Соловйов вирішив засудити співачку Аллу Пугачову за те, що вона висловила обурення ракетним ударом по дитячій лікарні «Охматдит» у Києві. Відповідний пост він опублікував у Telegram-каналі.

Пропагандист у своєму дописі маніпулює фактами та продовжує дотримуватися цинічної російської версії про те, що обстріл столичної дитячої лікарні був спричинений нібито українською ракетою ППО, а не російською Х-101, як вже було доведено українськими правоохоронцями. 

«Очевидно, примадонна закликає бога покарати злісного агресора Росію за удар дитячою лікарнею. До речі, жодна дитина не загинула. А наші офіційні особи на пальцях пояснили, що то була не Х-101, а ракета української ППО. Однак для Пугачової вже все і так зрозуміло», – заявив Соловйов.

Провладний журналіст дорікнув артистці в тому, що вона не відреагувала на «бомбардування ЦАХАЛу дітей у Секторі Газа» та на так звану «атаку ЗСУ по Севастополю».

«Варто зазначити, що Алла Борисівна, яка прописалася разом із чоловіком Галкіним в Ізраїлі, не опублікувала жодного посту на згадку про дітей Сектора Газа, які загинули від бомбардувань ЦАХАЛ. Умовчала і про дітей, які загинули внаслідок ракетного удару ЗСУ по севастопольському пляжу. Це ж інше», – заявив пропагандист.

Соловйов забув уточнити, що саме російська армія перетворила Крим на військову базу, дозволила проводити там пляжний сезон, саме тому у червні російська ППО збивала ракети над місцями відпочинку.

Нагадаємо, російська співачка Алла Пугачова висловила своє обурення ракетним ударом по дитячій лікарні «Охматдит» у Києві.  У своєму Instagram вона опублікувала фото постраждалих дітей з підписом «Бог терпів, та всьому є межа».

Напередодні її чоловік, гуморист Максим Галкін, також висловив своє обурення у соцмережах. Він опублікував фото, зроблене в лікарні під час операції на відкритому серці дитини, яка продовжувалася навіть під час ракетної атаки. Галкін назвав це «безкінечним пеклом» та висловив співчуття родинам загиблих. Обидва артисти неодноразово висловлювали свою антивоєнну позицію та підтримку Україні.

Читайте також: