Відомий український блогер потрапив до бази «Миротворця»: деталі

Волошин у фотоблогу відреагував на потрапляння до «Миротворця»
фото: instagram.com/voloshyn_xx

На офіційній платформі організації зазначається, що Олександр «брав участь в актах гуманітарної агресії проти України» та «поширював російську пропаганду»

Український блогер Олександр Волошин потрапив до бази «Миротворця».

На офіційній платформі організації зазначається, що Олександр «брав участь в актах гуманітарної агресії проти України» та «поширював російську пропаганду». Зокрема, згадуються одні з крайніх висловлювань блогера на сторінці в Instagram, на який підписано понад 1 млн людей. Так, Олександр після обстрілу окупантами «Охматдиту» заявив про те, що Україна «не вивозить війну» й натякав на перемир'я з ворогом фразою «грати на їхніх умовах». Ба більше, свого часу блогер зробив збір для постраждалих, а потім зізнався, що не спрямовуватиме їх «Охматдиту», а надасть конкретним родинам.

Згодом Волошин усвідомив свою помилку та публічно перепросив усіх, кого це образило. І додав, що його слова були не так сприйняті, а всі гроші зі свого збору він не привласнив, а скерував сім'ям, які того потребували. Наразі блогер готується вже звітувати про це.

Також Олександр у фотоблогу відреагував на потрапляння до «Миротворця». Блогер переконаний, що це зробить його «ворогом народу». І зазначив, що він категорично не погоджується з такими приписами у профайлі, бо вже перепросив усіх за свою некоректну поведінку.

Олександр Волошин
фото: instagram.com/voloshyn_xx

«Мені порівняли з сепаратистом. Коли мені це скинули, я спочатку не повірив… Думав, що товариш вирішив мене розіграти, але потім зрозумів, що це правда. Я не знаю, як мені реагувати на це. Кожен день відбуваються події, які роблять мене в очах тих людей, які не бачили всієї ситуації, ворогом, і змушують мене виправдовуватись. Не знаю, що далі робити та чого очікувати, але судячи з усього, це далеко не фінал. При тому, що я вже сто разів казав, що я не маю рації й визнав свою помилку», - прокоментував Олександр.

Олександр Волошин
фото: instagram.com/voloshyn_xx

Нагадаємо, блогер та чоловік співачки та акторки Анни Трінчер Олександр Волошин на своїй сторінці в соцмережі виклав шокуюче відео. Чоловік зважився полежати в труні, щоб випробувати на собі моторошний ритуал. Як повідомляє блогер, на експеримент він погодився, щоб «зрозуміти себе». У труні пробув п’ять хвилин, а коли вибрався, розридався. 

Як повідомлялося, в Одесі фітнес-тренер облаяв військового і побажав смерті усім українським захисникам. Відео опублікував блогер та активіст Дем'ян Ганул. Що спричинило конфлікт – невідомо.

До слова, блогер та скандально відомий «психолог» Спартак Суббота заступився за росіян і російську мову під час свого прямого ефіру в Instagram. На його думку, росіяни – не найгірші загарбники у світі. Спартак Суббота зазначив, що може без проблем спілкуватися мовою країни-агресора.

Читайте також: Чи треба хейтити Лободу? Відомий блогер звернувся до українців