Зірку серіалу «Альф» знайшли мертвим у власному автомобілі

Бенджі Грегорі став відомим завдяки ролі у серіалі «Альф»
фото: CВR

Сім'я актора припускає, що причиною смерті міг бути тепловий удар 

Зірку популярного серіалу «Альф» Бенджі Грегорі знайшли мертвим у своєму автомобілі в Пеорії, Арізона. Актор помер близько місяця тому, але стало відомо про неї тільки зараз завдяки його сестрі Ребеці Грегорі. Про це повідомив портал TMZ з посиланням на сестру актора.

Причин смерті актора невідомі. Сім'я підозрює, що причиною смерті міг стати тепловий удар, оскільки в день його смерті температура сягала 42 градусів за Цельсієм.                                        

Ребекка Грегорі поділилася, що її брат страждав від депресії, біполярного розладу та розладу сну, що могло сприяти його несподіваній смерті.

 За її словами, Бенджі міг заснути в автомобілі через виснаження та безсоння, що у поєднанні з високою температурою призвело до трагедії. Поряд з його тілом також був знайдений мертвий собака Ханс, який був не просто вихованцем, а й вірним другом актора.

Бенджі Грегорі
фото: TMZ

Бенджі Грегорі став відомий завдяки ролі хлопчика Брайана у серіалі «Альф». Після цього він знявся в кількох інших проектах, але потім пішов із кіноіндустрії, щоб займатися аерографією і служити в американських військово-повітряних силах, де закінчив службу в 2005 році за станом здоров'я. 

Нагадаємо, Джон Ландау, оскароносний продюсер, який тісно працював над трьома наймасштабнішими блокбастерами всіх часів, «Титаніком» і двома фільмами «Аватар», помер у віці 63-х років.

Співпраця Ландау з режисером Джеймсом Кемероном призвела до трьох номінацій на «Оскар» і перемоги в категорії «Найкращий фільм» за «Титанік» 1997 року. Разом вони створили деякі з найбільших блокбастерів в історії кіно, включаючи «Аватар» і його продовження «Аватар: Шлях води».

Читайте також: На 72-му році пішов з життя театральний режисер Рімас Тумінас, який підтримував Україну