Фільм «Яремчук: Незрівнянний світ краси» за два тижні у прокаті зібрав понад 6 млн грн

Прокат картини «Яремчук: Незрівнянний світ краси» триває
фото з відкритих джерел

Кількість проданих квитків на перегляд фільму «Яремчук: Незрівнянний світ краси» сягнула 38 486

Станом на вівторок, 20 серпня, фільм «Яремчук: Незрівнянний світ краси» зібрав в українському прокаті понад 6 мільйонів гривень.  Про це інформує компанія-дистриб'ютор FILM.UA Distribution. 

Вказано, що кількість проданих квитків сягнула 38 486, а касові збори склали 6 098 292 грн. 

«Дякуємо всім, хто вже підтримав українське кіно переглядом та розповів про нього близьким. Прокат триває, тож продовжуйте досліджувати історію легенди української попсцени в кінотеатрах вашого міста», - йдеться у повідомленні. 

Назарій Яремчук – учасник ансамблю «Смерічка», Народний артист УРСР. Співак народився у Вижниці, Чернівецької області. Яремчук відомий виконанням українських пісень «Червона Рута», «Водограй», «Смерекова хата», «Гай зелений гай». 

Нагадаємо, документальна стрічка про зірку радянської української естради Назарія Яремчука «Яремчук: Незрівнянний світ краси» зібрала в прокаті 1 869 635 грн за перший тиждень. На прем'єру прийшли понад 11 208 глядачів.  Про це повідомляє Film.ua на Facebook.

Раніше повідомлялося, що фільм вийшов у всеукраїнський кінопрокат 8 серпня. У документальному біографічному фільмі розповідається про першу українську поп-зірку Назарія Яремчука. Через спогади близьких, особисті щоденники та хроніки стрічка розповідає про життя та шлях артиста до міжнародної слави.

Документальна біографічна драма про життя та кар'єру Назарія Яремчука розповість про перемогу на конкурсі «Пісня-71» з «Червоною рутою», загибель Володимира Івасюка, гастролі різними континентами та виступи в Чорнобилі.

Режисером фільму є Артем Григорян, продюсером – Максим Сердюк. Ініціаторка фільму та виконавча продюсерка – Марія Яремчук.

До слова, сини легендарного українського співака Назарія Яремчука відмовилися від зйомок у фільмі, присвяченому творчості їхнього батька «Яремчук: Незрівнянний світ краси». Про це повідомив продюсер фільму Максим Сердюк.

Окрім Назарія Яремчука-молодшого та його брата Дмитра Яремчука від участі у створенні фільму відмовилися народні артисти Василь Зінкевич та Левко Дутковський, який помер недавно. Нагадаємо, Дутковський –  легендарний засновник ансамблю «Смерічка», в якому у 70-ті починали свою творчу кар'єру Яремчук та Зінкевич.

Читайте також: