Анджеліна Джолі зіграє знамениту оперну співачку

Анджеліна Джолі постане в новій ролі відомої співачки
фото з відкритих джерел

Головною героїнею нового фільму стане Марія Каллас

Анджеліна Джолі зіграє роль у новій біографічній драмі чилійського режисера Пабло Ларраїна. Фільм отримає назву «Марія» та розповість «бурхливу, красиву і трагічну історію життя найбільшої оперної співачки світу, яке вона наново проживає і переосмислює у свої останні дні в Парижі в 1970-х роках».

Так анонсує сюжет нового фільму його сценарист Стівен Найт, автор сценарію таких яскравих фільмів як Спенсер, Гострі козирки, Порок на експорт, інформує Variety.

Головною героїнею нового фільму стане Марія Каллас. Вона є однією із найвідоміших оперних співачок ХХ століття. Гречанка за походженням, Марія Каллас народилася на Мангеттені, але музичну освіту здобула в Греції, а оперну кар'єру вже будувала в Італії. Її життя супроводжувалося численними скандалами як у професійному, так і в особистому житті.

«Можливість поєднати дві мої найглибші та особисті пристрасті, кіно та оперу, була довгоочікуваною мрією. Зробити це з Анджеліною, дуже сміливою і допитливою артисткою – захоплююча можливість. Справжній подарунок», – наводить видання слова Пабло Ларраїна.

Нагадаємо, 2021 року на широкі екрани вийшов ще один гучний біографічний фільм Пабло Ларраїна Спенсер про життя принцеси Діани. Роль принцеси Діани у фільмі зіграла Крістен Стюарт.

Раніше ми писали, що голлівудська акторка та посол доброї волі ООН у справах біженців Анджеліна Джолі відвідала Львів

Читайте також: Джолі показала знайдений у Львові «особливий камінь» (фото)