Ірина Білик стала ворожкою. Фото та відео

У кліпі на пісню «Кохаю» народна артистка перетворилася на ворожку
фото: скріншот відео

«Щаслива представити вам свою нову пісню, яка торкає глибокі та суперечливі почуття у стосунках»

Народна артистка України, примадонна української естради Ірина Білик презентувала нову чуттєву пісню «Кохаю». Презентація кліпу відбулася сьогодні, 15 травня.

«Щаслива представити вам свою нову пісню, яка торкає глибокі та суперечливі почуття у стосунках. У цьому треку я відбудовую складну межу між любов'ю та ненавистю до моєї коханої людини. Через тексти та емоційне виконання я намагалася передати всю палітру почуттів, які виникають, коли любиш і водночас відчуваєш розчарування. Ця пісня для тих, хто колись відчував такі заплутані емоції та шукає відповідь у музиці», – написала вона у дописі до кліпу.

фото: скріншоти кліпу Ірини Білик

Співачка розповіла, що сама купувала прикраси і одяг для свого образу у новому кліпі. За словами народної артистки, на кадрах вона і є тією Іриною Білик, яка «народилася співати для вас, обійшла коло стилістів і нарешті зробила те, про що я мріяла – стала Ворожкою, яка причаровує сама себе».

«Для того щоб закохуватись знову і знову. Дивіться і закохуйтесь», – звернулася співачка до своїх шанувальників.

Прихильники творчості Ірини Білик у захваті від нового кліпу та залишили під ним чимало теплих коментарів:

Проте знайшлися й ті, кому нова робота співачки не прийшлася до вподоби. Вони вважають пісню «невиразною», а східні мотиви в кліпі – «недоречними»:

Раніше Ірина Білик поділилася у соцмережах рідкісними кадрами з молодшим сином Табрізом. На відео восьмирічний хлопчик під веселу музику сам вибирає продукти в українському супермаркеті.

Нагадаємо, Ірина Білик 6 квітня відсвяткувала день народження. Їй виповнилося 54 роки. Із цієї нагоди зірка у фотоблогу вийшла на зв'язок з шанувальниками й попросила задонатити на авто для військових. 

Читайте також: