Стало відомо, під яким номером Україна виступатиме на «Євробаченні-2024»

Українки виступатимуть у першому півфіналі
фото: suspilne.eurovision

Організатори конкурсу провели жеребкування для визначення черги виступів 

За результатами традиційного жеребкування для визначення черги виступів всіх учасників «Євробачення-2024», представники від України alyona alyona та Jerry Heil змагатимуться за перемогу у першому піфвіналі під номером п'ять. Про це повідомляється на офіційному сайті suspilne.eurovision.

Окрім України, у першому півфіналі виступлять також країни-засновниці «Євробачення». Зокрема, Велика Британія, Німеччина та Швеція.

У другому півфіналі виступатимуть такі країни:

Представниці від України alyona alyona & Jerry Heil вже встигли відреагувати на результати жеребкування у себе в Instagram.

«Для мене 5 – це щасливе число. Я люблю цифру 5. Дай Бог, щоб все було супер-пупер і класно! Ми в це щиро віримо», – радісно написала реперка Аlyona Аlyona.

Співачка Jerry Heil теж прокоментувала результати жеребкування та закликала всіх голосувати за них.

«Тепер ви знаєте! 7 травня голосуйте за номер 5 в першому півфіналі «Євробачення-2024», – напсиала вона.

До відома, уже у травні у шведському місті Мальме пройде 68-й міжнародний пісенний конкурс «Євробачення-2024». Перший і другий півфінали пройдуть 7 та 9 травня, а грандфінал – 11 травня. Україна виступатиме у першому півфіналі конкурсу.

Нагадаємо, що alyona alyona & Jerry Heil виступатимуть з треком Teresa & Maria. В Україні до пісні склалося різне ставлення. Деяким слухачам вона до вподоби, а інші – взагалі не сприймають. Причиною є те, що мати Тереза була неоднозначною особою в історії. У композиції йдеться про силу українських жінок під час війни та про виклики, з якими доводиться зіштовхуватися. Співачки надихають своїм треком не закриватися в собі та сміливо рухатися вперед.

Читайте також: