Ані Лорак і Таїсія Повалій заспівали для білоруського диктатора

Запроданки Таїсія Повалій та Ані Лорак заспівали на «Слов'янському базарі» у Вітебську
колаж: glavcom.ua

Лукашенко відкрив міжнародний мистецький фестиваль цинічною заявою про мир і взаєморозуміння

У білоруському Вітебську триває 33-й Міжнародний фестиваль мистецтв «Слов’янський базар». Однією з його ведучих та виконавиць стала співачка-зрадниця з України та Z-патріотка Таїсія Повалій. Крім того, на заході, виступила українка Ані Лорак, яка втекла до Москви та наполегливо мовчить про війну, яку розпочала Росія на нашій території. Фестиваль транслює білоруський державний мовник «Беларусь 1».

Білоруський диктатор Лукашенко відкрив 33-й Міжнародний фестиваль «Слов'янський базар» цинічною заявою про мир і взаєморозуміння
скріншот трансляції

«Через мистецтво до миру і взаєморозуміння. Так ми визначили філософію цього фестивалю», – цинічно заявив білоруський диктатор менше ніж за тиждень після російського удару по київській дитячій лікарні «Охматдит» та іншим об’єктам на території України.

Нагадаємо, що цивілізований світ бойкотує згаданий фестиваль у Білорусі, звідки на українські міста летіли ракети РФ. З 2022 року жоден виконавець від України не бере участі у «Слов'янському базарі». А у 2021 році Україну на «Слов’янському базарі» представила одна-єдина відома артистка – Таїсія Повалій, яка втекла до Москви ще у 2014 році.

До слова, у 2022 році на відкритті фестивалю «Слов'янський базар» у Вітебську самопроголошений білоруський президент Олександр Лукашенко заявив, що Україна була втрачена нібито через те, що українська влада вирішила відмовитися від слов'янської ідентичності.