Авантюра провалилася: Спенс розгромив Майкі Ґарсію і відправив того назад до Ломаченка

Після розгромної поразки Ерролові Спенсу Майкі Ґарсія має всі підстави повернутися до варіанту з Василем Ломаченком
theguardian.com

Майкі не виграв у потужнішого опонента жодного раунду

Сьогодні, 17 березня, на рингу AT&T Stadium в Арлінгтоні (штат Техас, США) американець Еррол Спенс (25-0, 21 КО) показав, хто є справжнім господарем у півсередній вазі (до 66,7 кг). Авантюра іншого представника США Майкі Ґарсії (39-1, 30 КО), який перестрибнув заради цього поєдинку через дві категорії, виявилася невиправданою.

Спенс впродовж усіх 12-ти раундів домінував на рингу і виграв розгромно за записками всіх трьох суддів - 120:108, 120:108, 120:108.Перша поразка у кар'єрі Ґарсії.

Майкі завдяки своїй маневренності і вмінню блокувати удари не дав швидшому і потужнішому суперникові влучити у себе по-справжньому, але сам впродовж цього шляху залишився практично безударним. Спенс розгромив амбіційного легковаговика, який зазіхнув на півсередню вагу, вчисту.

[TWITTER]

[/TWITTER]

Таким чином, Еррол захистив звання чемпіона за версією IBF, додав до своєї колекції вакантний титул діамантового чемпіона WBC і тепер розраховує на зустріч з іще одним топ-представником п'ятірки рейтингу незалежно від вагової категорії Терренсом Кроуфордом зі США.

А Майкі Ґарсії, котрий залишається чемпіоном за версією WBC у легкій вазі, вочевидь є смисл повернутися до варіанту зустрічі з власником двох поясів у цій категорії, лідером рейтингу незалежно від ваги, українцем Василем Ломаченком.