Черкаський «Дніпро» може знятися з Першої ліги перед початком 2018 року

Фото: ckdnipro.com.ua

Якщо до кінця грудня місцева рада і громадські організації області виявляться байдужі до майбутнього команди, буде прийнято рішення про її ліквідацію і зняття з чемпіонату

Власники Черкаського «Дніпра» готові прийняти рішення про ліквідацію команди і її зняття з розіграшу Першої ліги сезону-2017/18.

Про це повідомляє офіційний сайт клубу.

13 грудня відбулася зустріч між президентом Корпорації «Міжнародне фізкультурно-спортивне об'єднання ФК Черкаський Дніпро» Володимиром Лашкулом разом з місцевими представниками органів влади та тренерським штабом команди.

В ході неї було піднято питання участі черкаського клубу в другій половині сезону.

Однією з головних проблем, яка була піднята під час зустрічі, стала фінансова підтримка клубу з боку місцевих органів влади.

Причина подібного питання полягала в необхідності подальшого продовження контрактів з футболістами і тренерами, а також оренди будівлі та футбольного поля стадіону «Центральний».

Також Володимир Лашкул в ході зустрічі повідомив, що після того, як він склав повноваження президента клубу, Корпорація надала фінансову допомогу черкаському «Дніпру» в розмірі п'яти мільйонів гривень.

Завдяки цьому команда зіграла матчі першого кола Першої ліги і в даний момент не має боргів.

При цьому функціонер підкреслив, що якщо до кінця грудня місцева рада і громадські організації області виявляться байдужі до майбутнього команди, буде прийнято рішення про її ліквідацію і зняття з чемпіонату.

Черкаський «Дніпро» закінчив першу частину чемпіонату на останньому, 18-му місці в турнірній таблиці, набравши після 22 матчів лише 14 очок.