Команді першої ліги по дорозі на матч чемпіонату України зламався автобус. Добиралися автівками

Пригодницький автобус «Прикарпаття»
Іван Вербицький

Наразі на івано-фраківське «Прикарпаття» ця прикрість не впливає

Прикрість сталася з командою івано-франківського «Прикарпаття» по дорозі на матч 12-го туру першої ліги чемпіонату України у Волочиськ. Там станіславівці грали з одним із лідерів – місцевим «Агробізнесом».

Клубний автобус івано-франківців на шляху до Хмельниччини зламався. Оперативно усунути поломку водіям не вдалося і як наслідок футболістам до стадіону у Волочиську довелося добиратися кількома автівками.

На прикарпатців ця неприємність не сильно й вплинула. Команда Володимира Ковалюка перемогла номінальних фаворитів 2:1 і перервала п'ятиматчеву безвиграшну серію. У середині першої 45-хвилинки ударом з лінії карного майданчика гостей вивів уперед Богдан Оринчак. У компенсований час цей м’яч відіграв Сергій Семенюк, після помилки якого раніше відзначилися суперники. А на початку другого тайму нападник Роман Барчук, який відбув п'ятиматчеву дискваліфікацію, могутнім ударом у верхній кут метрів з 12-ти забив, як виявилося, переможний м'яч - 1:2.

Цікаво, що по дорозі на один із попередніх виїзних матчів з автобусом «Прикарпаття» була пов’язана інша пригода. Як відомо, кременчуцький «Кремінь», у гості до якого й їхали франківці, через ремонт власного стадіону тимчасово приймає суперників на полтавському «Локомотиві». Туди й їхала делегація з Галичини. Але на ранок, коли гравці і тренери у салоні спали, водії помилково вирішили, що треба їхати до Кременчука. Поки хтось із тренерів прокинувся і помітив, що щось не так, автобус був уже майже в цьому райцентрі на Полтавщині. Як наслідок, з урахуванням зворотнього напрямку, команда зробила приблизно 70-кілометровий гак.

Після 12-ти турів у «Прикарпаття» набрало 13 очок і вийшло на дев'яте місце в таблиці. «Агробізнесс» із 22-ма пунктами залишився четвертим.