Команді першої ліги по дорозі на матч чемпіонату України зламався автобус. Добиралися автівками

Команді першої ліги по дорозі на матч чемпіонату України зламався автобус. Добиралися автівками
Пригодницький автобус «Прикарпаття»
Іван Вербицький

Наразі на івано-фраківське «Прикарпаття» ця прикрість не впливає

Прикрість сталася з командою івано-франківського «Прикарпаття» по дорозі на матч 12-го туру першої ліги чемпіонату України у Волочиськ. Там станіславівці грали з одним із лідерів – місцевим «Агробізнесом».

Клубний автобус івано-франківців на шляху до Хмельниччини зламався. Оперативно усунути поломку водіям не вдалося і як наслідок футболістам до стадіону у Волочиську довелося добиратися кількома автівками.

На прикарпатців ця неприємність не сильно й вплинула. Команда Володимира Ковалюка перемогла номінальних фаворитів 2:1 і перервала п'ятиматчеву безвиграшну серію. У середині першої 45-хвилинки ударом з лінії карного майданчика гостей вивів уперед Богдан Оринчак. У компенсований час цей м’яч відіграв Сергій Семенюк, після помилки якого раніше відзначилися суперники. А на початку другого тайму нападник Роман Барчук, який відбув п'ятиматчеву дискваліфікацію, могутнім ударом у верхній кут метрів з 12-ти забив, як виявилося, переможний м'яч - 1:2.

Цікаво, що по дорозі на один із попередніх виїзних матчів з автобусом «Прикарпаття» була пов’язана інша пригода. Як відомо, кременчуцький «Кремінь», у гості до якого й їхали франківці, через ремонт власного стадіону тимчасово приймає суперників на полтавському «Локомотиві». Туди й їхала делегація з Галичини. Але на ранок, коли гравці і тренери у салоні спали, водії помилково вирішили, що треба їхати до Кременчука. Поки хтось із тренерів прокинувся і помітив, що щось не так, автобус був уже майже в цьому райцентрі на Полтавщині. Як наслідок, з урахуванням зворотнього напрямку, команда зробила приблизно 70-кілометровий гак.

Після 12-ти турів у «Прикарпаття» набрало 13 очок і вийшло на дев'яте місце в таблиці. «Агробізнесс» із 22-ма пунктами залишився четвертим.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: