«Манчестер Сіті» з Зінченком встановив клубний рекорд

Лідер чемпіонату Англії продовжує також боротьбу в Кубку Англії та Кубку ліги
фото з відкритих джерел

Українець врятував ворота від голу й узяв участь у перемозі над «Евертоном»

Захисник «Манчестер Сіті» Олександр Зінченко корисно провів матч 1/4 фіналу Кубку Англії проти «Евертона». В першому таймі він вибив м’яч з порожніх ворот і не дав «ірискам» відкрити рахунок. А після перерви його партнери довели зустріч до перемоги. На 84-й хвилині півзахисник «Ман Сіті» Ілкай Гюндоган вдало зіграв на добиванні і ударом головою вразив порожні ворота господарів. А остаточний результат на 90-й хвилині встановив півзахисник гостей Кевін Де Брейне.

[TWITTER]

[/TWITTER]

Суперник підопічних Хосепа Гвардіоли по півфіналу визначиться за результатами жеребкування. На даний момент ще одним півфіналістом вже став «Саутгемптон», який переміг сьогодні «Борнмут» (3:0). В інших матчах 1/4 фіналу «Челсі» зіграє з «Шеффілд Юнайтед», а «Лестер» прийме «Манчестер Юнайтед».

[TWITTER]

[/TWITTER]

У цій кубковій грі «Манчестер Сіті» продовжили серію без поразок на виїзді в усіх турнірах до 17 матчів. Це новий клубний рекорд. У цих зустрічах «місцяни» здобули п'ятнадцять перемог і двічі зіграв внічию.

[TWITTER]

[/TWITTER]

«Манчестер Сіті» шість разів перемагав в найстарішому футбольному змаганні у світі. В останній раз «городяни» завойовували цей трофей 2019 року.