Тренер «Славії»: «Динамо» мало більше часу на підготовку. Для нас це не дуже добре

Їндржих Трпишовськи. Фото ФК «Динамо»

Наставник чеського клубу розповів, чого очікує від майбутнього матчу

Головний тренер празької «Славії» Їндржих Трпишовськи розповів напередодні про матч-відповідь кваліфікації Ліги чемпіонів з «Динамо».

За його словами, суперники дуже сильні, футболісти – кваліфіковані, а команди вивчають одна одну, інформує офіційний сайт київського клубу.

«Ми зіткнулися з дуже сильною обороною суперника, проаналізували цей аспект і постараємося обійти його, щоб більше атакувати», - сказав він.

«Після тренування ми визначимося зі складом, включаючи ряд наших гравців, в участі яких ще сумніваємося. Я сподіваюся, що наші футболісти будуть настільки активними, що будуть ганяти суперника по полю», - додав тренер.

Трпишовськи зауважив, що «Динамо» мало більше часу на підготовку.

«Для нас це не дуже добре, але ми підійшли до цього питання з розумом і сподіваюся, що зуміємо обіграти суперника», - пояснив він.

«Ми багато аналізували минулий матч, розібрали все по деталях. Ми розуміємо, наскільки сильний суперник у нас, але віримо, що зробимо все можливе, щоб перемогти у Києві і довести, що гідні місця у раунді плей-офф, а потім – у групі Ліги чемпіонів», - підсумував наставник« Славії».

Нагадаємо, Хацкевич анонсував, що «Динамо» будуватиме гру зі «Славією» інакше, ніж у Чехії.