Тренер «Ворскли» розповів, чого не вистачило його футболістам, аби перемогти «Спортинг»

Василь Сачко. Фото ФК «Ворскла»

На думку Василя Сачка, не вистачило лави запасних

Наставники «Спортингу» та «Ворскли» були у діаметрально протилежному настрої на післяматчевій зустрічі з пресою.

Якщо Жозе Пезейру зауважив, що він вірив у перемогу до кінця, то Василю Сачку було дуже важко коментувати гру після такого підсумку (1:2).

«Ми вивчили суперника досконально, врахували кожну дрібницю, крім одного... наприкінці матчу наші сили вичерпалися», - розпочав він, інформує офіційний сайт «Ворскли».

«У першому таймі ми встигали перебудовуватися, робили ставку на контргру, і нам це вдавалося. Однак уже у другому почали сідати глибше. Не вистачило нам лави, ми хотіли освіжити гру. Я дуже засмучений, адже могли претендувати на більше», - додав наставник полтавців.

За словами Сачка, у другому таймі хотіли додати свіжості замінами.

«У першому таймі трималися, поглинали простір на тих швидкостях, які запропонував суперник. З подібним зіштовхуємося у чемпіонаті в іграх із «Шахтарем», коли вони пропонують нам темп, який ми не фізично, а навіть фізіологічно не тягнемо», - пояснив він.

«Вдруге ми пропустили, коли побігли забивати гол, втратили м'яч, і їхні гравці, що вийшли на заміну, миттєво вибігли в атаку. Ще коли був футболістом, відчував багато подібних емоцій. І коли зазнавав поразок, підіймався і йшов далі. Тож для нас ця гра має стати трампліном для подальших звершень. Все одно, для нас і вболівальників це було свято, я давно не переживав таких емоцій», - підсумував тренер «Ворскли».