Тренер «Ворскли» розповів, чого не вистачило його футболістам, аби перемогти «Спортинг»

Тренер «Ворскли» розповів, чого не вистачило його футболістам, аби перемогти «Спортинг»
Василь Сачко. Фото ФК «Ворскла»

На думку Василя Сачка, не вистачило лави запасних

Наставники «Спортингу» та «Ворскли» були у діаметрально протилежному настрої на післяматчевій зустрічі з пресою.

Якщо Жозе Пезейру зауважив, що він вірив у перемогу до кінця, то Василю Сачку було дуже важко коментувати гру після такого підсумку (1:2).

«Ми вивчили суперника досконально, врахували кожну дрібницю, крім одного... наприкінці матчу наші сили вичерпалися», - розпочав він, інформує офіційний сайт «Ворскли».

«У першому таймі ми встигали перебудовуватися, робили ставку на контргру, і нам це вдавалося. Однак уже у другому почали сідати глибше. Не вистачило нам лави, ми хотіли освіжити гру. Я дуже засмучений, адже могли претендувати на більше», - додав наставник полтавців.

За словами Сачка, у другому таймі хотіли додати свіжості замінами.

«У першому таймі трималися, поглинали простір на тих швидкостях, які запропонував суперник. З подібним зіштовхуємося у чемпіонаті в іграх із «Шахтарем», коли вони пропонують нам темп, який ми не фізично, а навіть фізіологічно не тягнемо», - пояснив він.

«Вдруге ми пропустили, коли побігли забивати гол, втратили м'яч, і їхні гравці, що вийшли на заміну, миттєво вибігли в атаку. Ще коли був футболістом, відчував багато подібних емоцій. І коли зазнавав поразок, підіймався і йшов далі. Тож для нас ця гра має стати трампліном для подальших звершень. Все одно, для нас і вболівальників це було свято, я давно не переживав таких емоцій», - підсумував тренер «Ворскли».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: