Українські спортсмени здобули 16 нагород другого дня Дефлімпіади в Бразилії

фото: mms.gov.ua

Україна є першою в командному заліку, в активі команди 25 нагород

Українські спортсмени під час другого дня Дефлімпійських ігор у Кашіас-ду-Сул (Бразилії), здобули 16 нагород. Про це повідомило Міністерство молоді та спорту.

За підсумками другого дня XXIV літніх Дефлімпійських ігор українська збірна здобула 16 медалей – 6 золотих, 1 срібну та 9 бронзових.

Зокрема, золоті медалі для України вибороли: Юрій Гайдученко (карате, до ), Марина Губанова (карате, до ), Катерина Масло (карате, до ), Ганна Шостак (дзюдо), Олексій Коломієць (плавання, , брас) та Владислав Кремляков (плавання, , спина).

Срібну медаль завоював В'ячеслав Новіков (карате, до ), а бронзові: Олександр Черняєв (карате, до ), Єлизавета Бондар (карате, до ), Наталія Ненько (дзюдо), Катерина Авдєєва (дзюдо), Владислав Мозирєв (дзюдо), Дмитро Шеретов (дзюдо), Ірина Терещенко (плавання, , брас), Аніта Махник (плавання, , батерфляй) та Аніта Махник, Дар'я Тарасенко, Марія Режило, Ірина Терещенко, Катерина Іваненко (плавання, 4х100 метрів, вільний стиль).

Отже, Україна є першою в командному заліку, в активі команди 25 нагород, серед яких – 12 золотих, три срібні та 10 бронзових.

Нагадаємо, 13-річна українка присвятила ЗСУ перемогу на міжнародному турнірі з боксу