Український футбольний клуб відкрив волонтерський штаб підтримки населення на час карантину

ФК «Десна» не стоїть осторонь лиха
ФК «Десна»

Наразі чернігівська «Десна» допомагатиме найменш захищеним верствам населення

«Не залишаємо в біді» – футбольний клуб «Десна» відкриває волонтерський штаб з підтримки населення на час карантину в Україні.

«Вірус COVID-19 вже став проблемою світового масштабу і зокрема впливає і на Україну. Державні заходи з попередження поширення вірусу є своєчасними, але ми теж не можемо залишатися осторонь – в такий час ми всі маємо об’єднатися разом. Тому ФК «Десна» продовжує інформування населення та забезпечує мінімальними засобами захисту, найперше заклади соціального напряму (дитячі будинки, центри реабілітації, будинки ветеранів), а сьогодні ми відкриваємо і центр видачі антисептиків на стадіоні імені Гагаріна», – прокоментував ініціативу клубу віце-президент клубу Ігор Базалінський.

Отримати антисептик, інформаційний буклет та скористатися консультацією лікаря «Десни» можна за адресою: м. Чернігів, вул. Шевченко 61 (стадіон ім. Гагаріна).

Пункт видачі працюватиме з 10:00 до 17:00 щоденно. На першому етапі клуб буде забезпечувати лише найменш захищені верстви населення (пенсіонери, учасники бойових дій, люди з інвалідністю, школярі, багатодітні сім‘ї тощо), тому просить ставитися до ситуації з розумінням.

Наразі жодного випадку зараження коронавірусом на Чернігівщині не зафіксовано. Загалом в Україні трапилося 29 випадків захворювання коронавірусом, троє наших співвітчизників померло.