Український футбольний клуб відкрив волонтерський штаб підтримки населення на час карантину

Український футбольний клуб відкрив волонтерський штаб підтримки населення на час карантину
ФК «Десна» не стоїть осторонь лиха
ФК «Десна»

Наразі чернігівська «Десна» допомагатиме найменш захищеним верствам населення

«Не залишаємо в біді» – футбольний клуб «Десна» відкриває волонтерський штаб з підтримки населення на час карантину в Україні.

«Вірус COVID-19 вже став проблемою світового масштабу і зокрема впливає і на Україну. Державні заходи з попередження поширення вірусу є своєчасними, але ми теж не можемо залишатися осторонь – в такий час ми всі маємо об’єднатися разом. Тому ФК «Десна» продовжує інформування населення та забезпечує мінімальними засобами захисту, найперше заклади соціального напряму (дитячі будинки, центри реабілітації, будинки ветеранів), а сьогодні ми відкриваємо і центр видачі антисептиків на стадіоні імені Гагаріна», – прокоментував ініціативу клубу віце-президент клубу Ігор Базалінський.

Отримати антисептик, інформаційний буклет та скористатися консультацією лікаря «Десни» можна за адресою: м. Чернігів, вул. Шевченко 61 (стадіон ім. Гагаріна).

desna0Контактні дані для чернігівців

Пункт видачі працюватиме з 10:00 до 17:00 щоденно. На першому етапі клуб буде забезпечувати лише найменш захищені верстви населення (пенсіонери, учасники бойових дій, люди з інвалідністю, школярі, багатодітні сім‘ї тощо), тому просить ставитися до ситуації з розумінням.

Наразі жодного випадку зараження коронавірусом на Чернігівщині не зафіксовано. Загалом в Україні трапилося 29 випадків захворювання коронавірусом, троє наших співвітчизників померло.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: