Український легіонер клубу НБА розкритикував колишнє місце роботи

На новому місці роботи українець працює на командну хімію

Уродженець Луганщини Олексій Лень розповів, як йому добре у Каліфорнії й які нестерпні умови були в Джорджії

«Коли я прийшов до «Сакраменто», це був приємний сюрприз. Мені подобається ця команда. Ми перемагали, а мені потрібно було просто виконувати свою роль», - повідомив гравець.

Зазначимо, що коли Олексій, якого в США зовуть Алекс, приєднався до нового клубу - команда дійсно здобула кілька перемог поспіль, а він, коли відновився від травм, дійсно показав себе непогано.

Проте, з наступними словама українського велета можна посперечатись.

«У «Сакраменто» зовсім інша атмосфера, тому що ми билися за потрапляння в плей-офф. Коли я грав в «Атланті», то було складно грати, розуміючи, що ти не потрапляєш в плей-офф. Ти виходив на матч, а хлопці думали тільки про свою статистику. У «Сакраменто» все направлено на перемоги. Хлопці не переживають про те, скільки очок набирає кожен з них», - заявив Лень.


Справа в тому, що «Кінгз» - одна з найгірших команд НБА у цьому столітті, яка десятиліттями не грала у плей-офф. На потраплять туди каліфорнійці й цього сезону, якщо, звісно, його дограють.

Зазначимо, що Алекс Лень є утримувачем не дуже приємного рекорду - він провів найбільше в НБА матчів без потрапляння до згаданого ним плей-офф - 461. Мабуть, зовсім не так уявлял собі свою кар’єру п’ятий пік Драфту-2013.