Український легіонер клубу НБА розкритикував колишнє місце роботи

Український легіонер клубу НБА розкритикував колишнє місце роботи
На новому місці роботи українець працює на командну хімію

Уродженець Луганщини Олексій Лень розповів, як йому добре у Каліфорнії й які нестерпні умови були в Джорджії

«Коли я прийшов до «Сакраменто», це був приємний сюрприз. Мені подобається ця команда. Ми перемагали, а мені потрібно було просто виконувати свою роль», - повідомив гравець.

Зазначимо, що коли Олексій, якого в США зовуть Алекс, приєднався до нового клубу - команда дійсно здобула кілька перемог поспіль, а він, коли відновився від травм, дійсно показав себе непогано.

Проте, з наступними словама українського велета можна посперечатись.

«У «Сакраменто» зовсім інша атмосфера, тому що ми билися за потрапляння в плей-офф. Коли я грав в «Атланті», то було складно грати, розуміючи, що ти не потрапляєш в плей-офф. Ти виходив на матч, а хлопці думали тільки про свою статистику. У «Сакраменто» все направлено на перемоги. Хлопці не переживають про те, скільки очок набирає кожен з них», - заявив Лень.


Справа в тому, що «Кінгз» - одна з найгірших команд НБА у цьому столітті, яка десятиліттями не грала у плей-офф. На потраплять туди каліфорнійці й цього сезону, якщо, звісно, його дограють.

Зазначимо, що Алекс Лень є утримувачем не дуже приємного рекорду - він провів найбільше в НБА матчів без потрапляння до згаданого ним плей-офф - 461. Мабуть, зовсім не так уявлял собі свою кар’єру п’ятий пік Драфту-2013.


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: