Віда, Мораєс і Корзун зможуть допомогти «Динамо» у матчі з «Карпатами»

Домагой Віда

Гравці вже приступили до повноцінних тренувань

Футболісти київського «Динамо» Домагой Віда, Жуніор Мораєс і Микита Корзун, які не змогли взяти участь в кубковому матчі проти «Олександрії» через пошкодження, вже приступили до повноцінних тренувань.

Про це повідомив головний лікар «Динамо» Леонід Миронов.

«У загальній групі вже тренуються і готуються до матчу з «Карпатами» і Віда, і Мораєс, і Корзун - у них вже ніяких проблем немає. Після матчу з «Олександрією» у кількох гравців були невеликі проблеми, але ми їх оперативно діагностували і ліквідували. У п'ятницю вже всі тренувалися в загальній групі - і Шепелєв, і Мбокані, у якого був незначний забій м'яза, і інші хлопці», - повідомив лікар у коментарі прес-службі «Динамо».

«Три-чотири дні ще необхідно Циганкову, щоб почати працювати з м'ячем і приєднатися до тренувань в загальній групі. Поки ж він закінчує цикл спеціальних вправ, який йому призначив німецький тренер по біокінематиці, який проводив у нас майстер-клас. Віктор уже бігає і виконує пристойний обсяг роботи. А ось Микиті Бурді знадобиться більш тривала реабілітація», - підкреслив Миронов.