Актор «Дизель шоу» вперше звернувся до шанувальників після трагічної ДТП (відео)

Зараз більшість учасників колективу проходять відновлення після аварії
Фото: kiev.informator.ua

Євген Сморигін подякував глядачам за підтримку

Актор «Дизель шоу» Євген Сморигін, якому лікарі прописали постільний режим, на своїй сторінці в Instagram розповів про самопочуття.

Артист записав відеозвернення, в якому подякував шанувальникам за підтримку.

«Спасибі вам всім за слова підтримки на нашу адресу! Ваша віра, ваша любов окрилює, додає сил, і сподіваюся, надихне на майбутні концерти! Поки рано говорити про щось конкретне, всім потрібно відійти фізично і тим більше морально», - сказав він, ледве стримуючи сльози. «Сподіваюся, що незабаром ми знайдемо в собі сили, і буде намагатися вас радувати», - додав Євген.

[TWITTER]

[/TWITTER]

Зараз більшість учасників колективу проходять відновлення після аварії. Зокрема, Яна Глущенко і Єгор Крутоголов поки що проходять реабілітацію в домашніх умовах. Актори в очікуванні подальшого обстеження лікарів, Євгену Сморигіну прописаний постільний режим до кінця року, Вікторія Булітко оговтується від події морально і фізично, Євген Гашенко і Олександр Бережок самостійно пересуваються, але ходять в гіпсі, Максим Неліпа потроху одужує, але також все ще ходить в гіпсі.

Як повідомлялось, 20 жовтня в ДТП під Києвом загинула Марина Поплавська - акторка відомого українського гумористичного проекту «Дизель шоу». 

У результаті ДТП також були госпіталізовані Єгор Крутоголов та Яна Глущенко.

Водія автобуса затримали. За даним фактом порушено кримінальне провадження.

21 жовтня у Києві пройшло прощання з актрисою. 22 жовтня Поплавську поховали у Житомирі.