Тисячі людей та вигуки «Браво». Як Житомир прощався із актрисою Мариною Поплавською

Тисячі людей та вигуки «Браво». Як Житомир прощався із актрисою Мариною Поплавською
Прощання з Мариною Поплавською у Житомирі
Фото: news.dks.com.ua

Тіло з труною Поплавської люди проводжали оплесками та вигуками «Браво»

У Житомирі тисячі людей провели в останню путь актрису гумористичного «Дизель Шоу» Марину Поплавську. Жалобну церемонію влаштували у місцевому драматичному театрі.

«Вона була така доступна, щира. Особливо в останній час, коли стала зіркою всеукраїнського масштабу, то вона страждала від того, що не завжди могла своїм вільним часом розпорядитись, щоб приїхати на зустрічі з колегами, з подругами і до університет», – згадує викладач ЖДУ ім. Івана Франка Віктор Мойсієнко.

Варто зазначити, що напередодні в приміщенні «Жовтневого палацу» у Києві пройшла церемонія прощання з актрисою «Дизель шоу» Мариною Поплавською.

Нагадаємо, аварія трапилася близько 7 години ранку 20 жовтня біля села Мила Києво-Святошинського району на автодорозі Київ - Чоп. Автобус «Неоплан» з акторами зіткнувся з вантажним автомобілем.

В результаті ДТП загинула Марина Поплавська - акторка відомого українського гумористичного проекту «Дизель шоу». Також були госпіталізовані Єгор Крутоголов та Яна Глущенко. Ще шестеро акторів отримали травми.

Водія автобуса затримали. За даним фактом порушено кримінальне провадження.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: