Прощання із Мариною Поплавською в Києві: фото

Прощання із Мариною Поплавською в Києві: фото
Колеги називали Поплавську головною тещею країни
Фото: kp.ua

Всі згадують Поплавську як працьовитого актора і гумориста

В українській столиці прощаються з актрисою «Дизель Шоу» Мариною Поплавською, яка загинула в ДТП по дорозі зі Львова. Церемонія проходить в приміщенні «Жовтневого палацу».

Як пише kp.ua, черга, щоб покласти квіти розтягувалася на пару сотень метрів. Попрощатися з Поплавською прийшли в основному шанувальники її творчості, від підлітків, до літніх людей. Особливо болісно на втрату артистки реагують жінки, проливаючи багато сліз.

Всі згадують Поплавську як працьовитого актора і гумориста, вона відпрацьовувала свої ролі до останнього, поки не вийде ідеально. Колеги називали її головною тещею країни, світлою, доброю і водночас жінкою зі сталевим характером.

Церемонія почалася о 11.00 і триватиме до 13.00.

Вже 22 жовтня тіло Поплавської відвезуть до Житомира. Там церемонія прощання почнеться з 10.30, в залі Житомирського академічного музично-драматичного театру ім. І. Кочерги.

Відспівування заплановано в Кафедральному Соборі Святої Софії. В цей же день актрису поховають на Корбутівському кладовищі в Житомирі.

Як повідомлялось, у суботу в ДТП під Києвом загинула Марина Поплавська - акторка відомого українського гумористичного проекту «Дизель шоу». 

Аварія трапилася близько 7 години ранку біля села Мила Києво-Святошинського району на автодорозі Київ Чоп. Зокрема, автобус з акторами «Неоплан» зіткнувся з вантажним автомобілем «Нової пошти».

У результаті ДТП також були були госпіталізовані Єгор Крутоголов та Яна Глущенко.

Водія автобуса затримали. За даним фактом порушено кримінальне провадження.

Марина Поплавська за добу до смерті під час телешоу «Доброго ранку, країно» зізналася, що сидить на найнебезпечнішому місці в автобусі - збоку від водія.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: