«У чому ми винні?». Росіянки обурились через погане ставлення за кордоном (відео)

Громадяни РФ відверто не хочуть усвідомити ситуацію, що відбувається
скріншот з відео

Війну в Україні росіяни називають «оця вся ситуація»

Дві росіянки, що зараз перебувають за кордоном, вирішили викласти відео, у якому обурились світовою русофобією. Мовляв, до них на вулиці підійшли й стали розповідати про злочини російської армії.

Схоже, це травмувало дівчат: «Це так неприємно, навіть подорожувати далі перехотілось. Чому росіяни мають страждати через всю цю ситуацію?»

Українців обурило саме формулювання, що війну в Україні, ці росіянки називають «оця вся ситуація», ніби взагалі не мають ніякого до неї стосунку. У відео не було навіть натяку на засудження військової агресії та злочинів проти людства, які чинять окупанти.

У коментарях до відео дівчатам спробували пояснити, чому всі росіяни зараз страждають і чому це правильно, але схоже, що це було марно.

Нагадаємо, у Вашингтоні співробітник посольства РФ у США потоптав соняшники, які до посольства принесли двоє дівчаток. Як повідомила пані посол України в США Оксана Маркарова, напередодні соняхи, які українці висаджували через дорогу навпроти посольства РФ у квітні, також були знищені – вирвані з корінням, додала вона.