«У чому ми винні?». Росіянки обурились через погане ставлення за кордоном (відео)

«У чому ми винні?». Росіянки обурились через погане ставлення за кордоном (відео)
Громадяни РФ відверто не хочуть усвідомити ситуацію, що відбувається
скріншот з відео

Війну в Україні росіяни називають «оця вся ситуація»

Дві росіянки, що зараз перебувають за кордоном, вирішили викласти відео, у якому обурились світовою русофобією. Мовляв, до них на вулиці підійшли й стали розповідати про злочини російської армії.

Схоже, це травмувало дівчат: «Це так неприємно, навіть подорожувати далі перехотілось. Чому росіяни мають страждати через всю цю ситуацію?»

Українців обурило саме формулювання, що війну в Україні, ці росіянки називають «оця вся ситуація», ніби взагалі не мають ніякого до неї стосунку. У відео не було навіть натяку на засудження військової агресії та злочинів проти людства, які чинять окупанти.

У коментарях до відео дівчатам спробували пояснити, чому всі росіяни зараз страждають і чому це правильно, але схоже, що це було марно.

Нагадаємо, у Вашингтоні співробітник посольства РФ у США потоптав соняшники, які до посольства принесли двоє дівчаток. Як повідомила пані посол України в США Оксана Маркарова, напередодні соняхи, які українці висаджували через дорогу навпроти посольства РФ у квітні, також були знищені – вирвані з корінням, додала вона. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: